Лента новостей

16:55
Сароян Сергей
14:27
Харакоз Валерій Федорович
11:41
Кого россияне хотели поставить у власти, если бы захватили Украину
17:52
С помощью денег мелких инвесторов, Игорь Мазепа планирует строительство посёлка под Киевом
17:38
ООО Concord Consulting объявило цену на ЧАО "Президент-Отель".
17:13
Війна війною, а схеми за розкладом - Данилюк
16:58
Давид Сакварелидзе: Вчера Украина, по сути, выиграла, а Путин проиграл.
18:41
Давид Арахамия про очередные обстрелы на Донбассе и эвакуацию граждан России.
18:05
Железняк: "С 5 марта обязательны токены для всех, вместо текущих электронных подписей."
14:42
Коломойский: Я уверен, что Приватбанк мы себе вернем
14:39
Канада даст Украине летальное оружие и кредит почти на 400 млн долларов
14:37
Госдеп США рекомендовал американцам выехать из Беларуси
14:36
Минобороны РФ сообщило, что возвращает на базу подразделения двух военных округов
14:34
Госдума попросила Путина признать ОРДЛО
15:35
Альфонс украинской политики - Алексей Паращенко.
13:26
2+2: Ігор Мазепа про гвинтокрили, ранкову "десяточку" та свої екстримальні захоплення
21:50
Мазепа про уникальные качества новых бизнесменов
21:36
Игорь Мазепа: зачем мы создаем нового авиаперевозчика?
21:18
Байден поговорит с Зеленским перед разговором с Путиным
15:58
Игорь Мазепа учредил премию Mazepa Awards для стартапов и инвесторов
Все новости
» » Скандал с !FEST LOCAL (продолжение). Пострадавший Богдан Лозицкий предложил перечислить компенсацию в Фонд "Таблеточки"

Скандал с !FEST LOCAL (продолжение). Пострадавший Богдан Лозицкий предложил перечислить компенсацию в Фонд "Таблеточки"

Скандал с компанией !FEST LOCAL получил продолжение. Пострадавший от отравления в одном из заведений !FEST LOCAL Богдан Лозицкий написал открытое письмо в компанию, в котором предложил перечислить компенсацию в один из благотворительных фондов. Об этом Богдан Лозицкий написал в своем Фейсбук:

Відкритий лист до компанії !FEST LOCAL

В зв'язку із масовим отруєнням у Трапезній УКУ (м. Львів) 26-27го жовтня 2016 року, оператором якої є компанія !FEST LOCAL, та його наслідками для постраждалих, зокрема мене, Лозицького Богдана, я скеровую це відкрите звернення до керівництва вашої компанії.

Після вашої відмови вести цивілізований діалог на тему компенсації моральних та матеріальних збитків, заданих вищезазначеним отруєнням та, в першу чергу, некоректної поведінки зі сторони керівника вашого юридичного відділу Віталія Троця, мною була написана публікація, у якій була описана вся ситуація. Публікацію ви можете бачити за посиланням https://goo.gl/sTgaHN

Ця публікація набула значного розголосу, після чого вищезазначений керівник вашого юридичного відділу знову вийшов на зв'язок зі мною від імені компанії !FEST LOCAL з повідомлення про готовність відновлення діалогу, на що я в конкретний момент погоджуюся. Перед цим зазначу, що я персонально першим не вимагав від вас додаткової компенсації (окрім моїх витрат на лікування, які ви чесно закрили) у будь-якій формі. Віталій Троць перший запропонував мені таку компенсацію від імені вашої компанії, форма якої мене не задовольнила. Про це свідчить аудіозапис нашої розмови.

Оскільки вся ситуація є публічною, не бачу сенсу приховувати моє бачення культурного завершення нашого діалогу. Про що пишу нижче.

Вважаю, що вся історія носить більш деструктивний характер, що абсолютно не вписується і в моє бачення розвитку України, і ваше, якщо вірити заявам працівників компанії, зокрема публікація її керівника, пана Андрія Худо на сторінках своїх ресурсів у соціальних мережах та у численних інтерв'ю. Тому моя пропозиція закриття питання полягає у наступному:

- компанія !FEST LOCAL переводить 50 000 грн на рахунок одного з нижчезазначених благочинних фондів та соціальних структур. Організацію із цього списку вона може вибрати на свій розсуд.

1) Фонд допомоги онкохворим дітям Таблеточки http://tabletochki.org/en

2) Українське представництво організації Право на здоров’я (HealthRight International) http://www.healthright.org.ua/uk/

3) Львівський міський центр реабілітації Джерело http://www.dzherelocentre.org.ua/

4) Спільнота підтримки людей з з розумовою неповноправністю «Лярш Ковчег» Україна

Компанія !FEST LOCAL зобов'язується перевести зазначену суму у термін не пізніше, ніж за 14 (чотирнадцять) календарних днів з моменту прийняття такого рішення та публічно відзвітуватися про це на своєму сайті та власних сторінках у соціальних мережах.

Сума у 50 000 грн не взята зі стелі. Приблизно стільки коштує путівка із перельотом на два тижні в європейські курорти, що спеціалізуються на лікуванні та профілактиці захворювань печінки. Нагадаю, що сальмонела, що і стала причиною отруєння, більше за все вражає саме цей орган.

Я вважаю, що у випадку прийняття моєї пропозиції, компанія !FEST LOCAL на ділі доведе, що вона дійсно є прогресивною та такою, що піклується про своїх клієнтів і намагається будувати краще майбутнє сучасної України. Також після цього я готовий відкликати усі свої претензії до !FEST LOCAL.

У випадку не прийняття компанією !FEST LOCAL зазначеної пропозиції рішення по переказу коштів, я буду сприймати це як відмовою вести цивілізований діалог та неповагу до своїх клієнтів. Вважаю, що 15 (п'ятнадцять) календарних днів абсолютно адекватний термін для роздумів на прийняття подібного рішення.

Дану пропозицію я готовий обговорити із представниками компанії !FEST LOCAL у найближчий час.

Оригинальный пост Богдана Лозицкого:

Похожие публикации

Наверх