Лента новостей

16:55
Сароян Сергей
14:27
Харакоз Валерій Федорович
11:41
Кого россияне хотели поставить у власти, если бы захватили Украину
17:52
С помощью денег мелких инвесторов, Игорь Мазепа планирует строительство посёлка под Киевом
17:38
ООО Concord Consulting объявило цену на ЧАО "Президент-Отель".
17:13
Війна війною, а схеми за розкладом - Данилюк
16:58
Давид Сакварелидзе: Вчера Украина, по сути, выиграла, а Путин проиграл.
18:41
Давид Арахамия про очередные обстрелы на Донбассе и эвакуацию граждан России.
18:05
Железняк: "С 5 марта обязательны токены для всех, вместо текущих электронных подписей."
14:42
Коломойский: Я уверен, что Приватбанк мы себе вернем
14:39
Канада даст Украине летальное оружие и кредит почти на 400 млн долларов
14:37
Госдеп США рекомендовал американцам выехать из Беларуси
14:36
Минобороны РФ сообщило, что возвращает на базу подразделения двух военных округов
14:34
Госдума попросила Путина признать ОРДЛО
15:35
Альфонс украинской политики - Алексей Паращенко.
13:26
2+2: Ігор Мазепа про гвинтокрили, ранкову "десяточку" та свої екстримальні захоплення
21:50
Мазепа про уникальные качества новых бизнесменов
21:36
Игорь Мазепа: зачем мы создаем нового авиаперевозчика?
21:18
Байден поговорит с Зеленским перед разговором с Путиным
15:58
Игорь Мазепа учредил премию Mazepa Awards для стартапов и инвесторов
Все новости
» » Європалата та Вікторія Ліснича провели бізнес-конференцію, присвячену новому закону про держзакупівлі

Європалата та Вікторія Ліснича провели бізнес-конференцію, присвячену новому закону про держзакупівлі

У відповідь на рішення української влади зробити систему державних закупівель прозорою і знищити в цьому секторі корупцію Європейська економічна палата і зокрема Вікторія Ліснича, її віце-президент, організували бізнес-конференцію. Захід відбувся під гаслом «Конкурсні торги – шлях до конкурентоспроможної економіки» в стінах конференц-залу НСК «Олімпійський». Головна мета організаторів – розширити ринок збуту продукції та послуг для підприємців малого та середнього українського бізнесу, а також підвищити конкурентоспроможність вітчизняних фірм і їх привабливість в очах інвесторів. На конференції обговорили першорядні завдання в галузі проведення конкурсних торгів, причому учасники мали нагоду ініціювати зміни, які, на їх погляд, варто внести в «Закон про держзакупівлі». Гості заходу отримали можливість розповісти про свої товари та послуги на потужних електронних майданчиках, використанню яких присвятили окремий тренінг і доповідь директора Асоціації «Електронні та біржові майданчики» Олега Падалки – він розповів про те, як впливають прозорі закупівлі на інвестиційний імідж компанії.

Вікторія Ліснича

Вікторія Ліснича

Варто нагадати, що виведення українських підприємств на європейський ринок – одне з ключових завдань EEIG, яку представляє Вікторія Ліснича, і це тісно переплітається з темою конференції. Підприємці, що відвідали захід, отримали абонемент на юридичну консультацію, в рамках якої буде надана допомога з питань побудови прозорих ділових відносин з владою та партнерами.
Крім того, як повідомила журналістам Вікторія Ліснича, Європейська економічна палата спільно з Радою підприємців при Кабміні та Федерацією роботодавців України готова всебічно сприяти залученню інвестицій у конкретні бізнес-проекти, запропоновані гостями.
Конференцію відкрив Міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета. З доповіддю також виступила Оксана Продан, яка обіймає посаду першого заступника голови комітету ВРУ з питань митної та податкової політики, і Дмитро Олійник – заступник голови ради Федерації роботодавців України. Про європейський досвід проведення конкурсних торгів аудиторії розповів сам президент EEIG – Станіслав Григорський. Бізнес-дискусію запротоколювали: всі побажання до органів влади щодо побудови прозорої системи конкурсних торгів та змін, які доречні для «Закону про держзакупівлі», були зафіксовані.
Нагадаємо, що EEIG, яку представляє Вікторія Ліснича, являє собою міжнародну неурядову організацію. Ініціаторами створення її є ділові кола Європи, фахівці, корпорації та підприємства, що прагнуть до гармонізації діяльності ЄС.

Похожие публикации

Наверх